08 April 2014

Tiba masanya memiliki koleksi ~ Aidijuma

salam
tajuk tkleh blah kan? hobi pun dh mcm makcik2 dh..kumpul tuppaware..kumpul pinggan mangkuk..dan yang terbaru cik niEra berkenan plak kumpul koleksi Aidijuma..ha, yg tk bestnya cik niEra berkenan pada design yg old season..bukan senang nk dpt taw..kna hunting kt group..dan kalau ada harganya mak aii..ratus2 tu..kopak jugak la poket nipis cik niEra ni..setakat ni cik niEra dah penuhkan koleksi circle..
dh ada semua ni + ada 1 lg dalam perjalanan
mmg sgt2 costly tau..
kalau masa baru2 keluar design ni..harga sehelai rm45 ja..time sale rm35 pun leh dpt..tp skarg cecah ratus..
utk 6 helai tudung corak ni..cik niEra berbelanja tidak kurang dari rm550 rasanya
minat punya pasal
yg kuar design baru2 ni..tk plak cik niEra beli..jgn dh jadi old season nnt baru minat dh la..bocor poket..
just bercerita.
 inilah tudung paling mahal nk bandingkan dengan semua2 tadi =)

 ini pulak kurniaan paling berharga utk keluarga kami..saja selit gmbar Afiq

3 bisikan balas:

Nur Nabila said...

Sis kalo dh boring pakai tdg2 tu jual kt sy ye :))

IxoR@ said...

salam....

eleh, dia pun... AJ gak nih!
lagi la sanggup tu hunting2 kan... hehehehe...

tapi kite tak mcm awk la dear sanggup perabis sbb minat kumpul design oldsession....

:)

salam ramadhan!

p/s: anak pun dah besar naaa....

nor nazliana said...

kena beli dari sekarang hihii lawa-lawa jer ..

Widgeo