29 June 2011

CATALYST VCO (VIRGIN COCONUT OIL) - MINYAK KELAPA DARA


Kandungan: Minyak kelapa dara 100% organik gred A, terdiri daripada 90% lemak tepu yang baik untuk kesihatan


Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

KEBAIKAN VCO:
* Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
* Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
* Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
* Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
* Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
* Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
* Melindungi tubuh daripada kanser.
* Jerawat cepat susut
* Regular semula PMS anda
* Sistem penghadaman lebih baik
* Kesuburan
* Mengurangkan up to 70%
* Kurangkan rasa senggugut
* Batuk dan Selsema cepat hilang
* Mengurangkan tidur berdengkur

Fungsi&Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4. Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5. Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6. Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

**1) Makan 2 biji sehari selepas makan. (Pagi dan Malam)

2) Cucuk softgel tu dengan jarum, dan sapukan pada keseluruhan wajah.

3) After basuh tu rasa lembut je muka insyaAllah :)
4) Amalkan setiap hari =)

Harga RM 39.90 (tidak termasuk pos) Free Delivery di kawasan pulau (Penang)
(SEKOTAK/60 CAPSULES/UTK SEBULAN)
berminat ?
email : niera_hashim@yahoo.com
SMS/Call : 0134480031

13 bisikan balas:

~~Ticer Wann~~ said...

baru try VCO.. xsampai seminggu lagi..hasil tak nampak lagi :)

Hana Faza-same person said...

akak pon dah try.. tapi stop sekejap sb nak bagi rest badan dari apa2 supplement :)

Rtp Farra Arisha said...

aahhh mostly ramai yg cakap VCO ni bagus but i've never tried it yet :)

@}--niEra-- said...

ticer wan : nnt ader la hasil tu...yg penting mkn ikut seperti yg dicadangkan
Hana Faza-same person : kongsi la sket pengalaman guna
Rtp Farra Arisha : meh la try dulu..pastu leh la koman bagus ke tk

F.U.Z.Z.Y said...

saya pun baru nak try makan VCO nih :P
hari ni hari #2 makan~
sedap je rasa dan bau dier..nyam2~!!
sy tak basuh muka after sapu pada muka, saya biar sampai pagi. mmg best~!

Puanbee2 said...

salam saya suka VCO n saya pun ejen VCO hehehe

Qaseeh Tolia said...

Baru jer beli product Hiraq, if not boleh try..

Cik Domo said...

banyaknya khasiatnya..
hehe..

Latest Entry: Newbie in Music - KmArOz

IxoR@ said...

wahhh new product yang baru sy tau...

:)

FZROsS said...

free delivery kat pulau je ke? kalo kat B.M? hehe

@}--niEra-- said...

FZROsS : kalau amek >3 kotak...berbaloi la sy ke BM nun

lana said...

kalau sy amik 3ktak bp rm? Area bm jugak :)

@}--niEra-- said...

lana,
boleh sms or call sy yer..amek 3 kotak tu sy boleh hntr sendiri or post secara percuma =)

Widgeo