18 April 2012

Pertemuan ke-4


Salam semua,
ader lg ek org baca blog bersawang ni?
cik niEra mmg terlalu malas nk update tau
padahal begitu banyak nk kongsikan..terutama pengalaman yg cik niEra dapat sewaktu mengandung nih
Alhamdulillah
usia bby sekarang dah masuk 22w
erm,kalau nk ikutkan dh leh tau jantina kan?
tp cik niEra blom g scan lg..
cadangnya bulan depan baru nk g scan
last week,
rutin check up kt KK
syukur sgt berat dh mula naik
2kg naik,kira ok sgt la
bebas la dari kna bebel ngan misi
tkder apa yg menarik utk pertemuan kali ni
harap2 pertemuan bln depan pun tkder la masalah yg tak dijangka
since 17w aritu
cik niEra dh leh detect gerakkan bby
tp masih soft jer
rasa cm gelembung udara jer
then sejak seminggu dua ni
gerakkan makin kuat..kalau tarik tangan my_syg letak kt perut pun dia dh leh rasa gerakkan bby tu
sama jer cm org lain, perasaan hepy tu tk tergambar
Alhamdulillah..
tentang persiapan nk sambut org baru ni
semuanya masih berlegar2 di kepala
blm beli apa2 kecuali barut dan bedung
ini bedung & barut yg cik niEra order
harga mmg berpatutan
tambah pulak servis nya cepat..
owner ni cakap lambat sikit..tup2 dah sampai jer ke rumah..
terkejut gak..ala2 suprise walaupun sendiri yg order
owh,
kalau ader yg berminat nk order
leh search kt FB jer babyshop.com
dh rasa cm tak sabar nk shopping



2 bisikan balas:

Alin Marlini said...

memang cantik..lain dr yg lain

IxoR@ said...

tu dah mula shopping dah.... hehehe.....

nanti cik niera akan nampak la, perut tu senget2 sbb baby kemain aktif bergerak....

ehhh... selalu rasa dia gerak belah kanan ke kiri? klu perut tu asik rasa mengeras belah kiri.... maybe girl! hmmm....

hehehe....

ini entri keperluan ibu & bayi dari cik pora:
http://edgwaregreenpark.blogspot.com/2012/04/keperluan-ibu-bayi.html

Widgeo