11 January 2012

Surirumah =)

gambo comel diatas merupakan ikhsan en.Google
SURIRUMAH
yer, itulah current job cik niEra kalau kne isi borang saat ni
master cik niEra belum habis
tp sebenarnya dh habis
eh,
cmner tuh?
cmni...master tu tunggu pangilan Viva jer
Viva tu cm sesi soal jawab gitu..yg menentukan lulus atau gagal..
mungkin dlm masa 3 bulan lg kot
erm,
cm lama jer kna melangut kt umah ni
rutin harian pun dh byk berubah
rehat jer membesarkan badan yg tersedia tk berapa selim dh ni
biasanya kalau surirumah hakiki tu bz teramat kn?
tp mmg berbeza ngan cik niEra
cik niEra cuma dok lepak tgk tv sajo..
masak tk,mengemas pun sket2 jer,mendobi pun tk,tido mmg lebih dr biasa
huh,
sampai bila nk jadi pemalas cmni?

1 bisikan balas:

Aishah Jahirah said...

relaks puas2....nanti mungkin dah keje xde masa dah nk relaks...heee

Widgeo